Coincidenţe?

22 Aprilie, 2007

Astazi a fost o alta zi superba.Dumineca „mironositelor” a fost iarasi prilej de bucurie si de confirmare a „rostului.Tot „feminismul” si toate miscarile de „promovare” a femeii in viata sociala nu sunt mai mult decat maculatura comparat cu demnitatea imparateasca,fara egal,data din nou,fiecarui detaliu al Creatiei, prin paginile de la „Dumineca mironositelor”.Pur si simplu agitatia vremelnica,oricat de nociva ar fi,nu este mai mult decat diversiune de prost gust si prosteasca.

#

Despre tragedia albinelor am citit si stiam de mai mult timp.Este un alt simptom a ceeace va spusesem din Toamna,al „agitatiei” animalelor mici.Agitatia lor este semn limpede ca ceva important este in desfasurare.Avertisment pe care nu il luam in seama.Asa cum a fost si la Potop.

#

Evident ca „modus operandi” al imperiului va deveni tot mai cunoscut.De altfel am impresia ca „ei” nici nu se mai ascund.Ba as zice provoaca.Un singur exemplu.

La „noi” idiotul a trecut la insulte directe impotriva Congresului.Efectiv la un pas de injuratura directa. Mai mult.Ceeace este aici echivalentul Ministrului Justitiei(General Attorney) a fost cercetat de catre Congres.Prestatia lui a fost lamentabila si incorectitudinea lui – evidenta.Idiotul (W.) a declarat ca acel individ (Alberto Gonzales) este „un om cinstit si onorabil care are intregul sau suport”.Acestea sunt provocari. De ce ? nu stiu ! Fie sunt semne de disperare,fie ( sa nu fie! ) parte dintr-un plan sinistru.

%d blogeri au apreciat: