Despre „spumegarea” Stăpânirii şi noi: va fi „ori, ori” !

# Multumesc pentru ca am putut citi textul lui Ion Marin Almajan ” Bocet „

Acest text trebuie retinut ca manifestare a durerii pentru o vreme vitrega identitatii romanesti si personalitatii romanesti.Dar cred ca vestea despre „caderea” Romaniei se va dovedi falsa.Bocetele noastre nu sunt manifestari ale capitularii ci strigate de lupta.

Nu avem puterea sa ne alegem vremea in care suntem lasati dar avem obligatia de a folosi acea vreme spre bine.

Stiu bine ca Ion Marin Almajan este un om de nadejde si care nu va sovai.La fel de bine stiu ca acest bocet este unul de manie,o manie care va fi ziditoare.

Cred ca dupa toate cele petrecute , „noi” nu mai avem cale inapoi.Va fi ori,ori!

# Distrugerea „raportului Tismeneanu” era de asteptat.Daca vom socoti toate imprejurarile , de fapt nici nu a luat foarte mult timp pana la organizarea unei riposte.Aceasta riposta va fi foarte durerosa pentru „putere”. Nu este vorba doar de distrugerea unui document vicios , este ceva mult mai important. Este dovada ca „puterea” este incapabila sa isi alcatuiasca o ideologie,nu credibila,macar functionala,fie si pe termen scurt. Aceasta „putere” este „pe branci”.Nu am indoiala ca „presa electronica” a avut un rol decisiv in rapida trezire a lumii romanesti.

# Am citit si un alt articol , despre „supravegherea totala” (si comentariile) Asta ar vrea „ei”.Din fericire sunt niste cretini.Imensa cantitate de informatie este adunata dar nu sunt si nu vor fi capabili sa o analizeze.Contabilitatea este de la necuratul si intelegerea este dar de la Dumnezeu. Si „darul” nu se risipeste!Pana una- alta, singurul lucru ce il pot face este sa chinuie nevinovati fara rost(de fapt dandu-si „arama” pe fata si adunand ura) si sa piarda rusinos un razboi in care luptatorii pentru libertate sunt inarmati cu flinte.Pana la „supravegherea totala” mai va” ragaz!

Astea sunt sperietori si porunca este fara echivoc:”nu va temeti!”.

# Despre spumegarea stapanirii nu ar trebui sa va faceti grija.Asa trebuie sa se intample. Spumegare de acelasi fel o are si stapanirea de aici.Stare de tagaduire,de negatie, sfruntare,minciuna aberanta,panica.Este uluitor cum se preschimba fizic acesti „conducatori”,de fapt sclavi ai patimilor lor si batjocura a necuratului.Modul cum chipurile lor se slutesc.Este de fapt inspaimantator!

In adevar in momentul de fata suntem confruntati de instalarea noului sistem de sclavie universala,sistem in care va trebui sa platim pentru ingaduinta de a respira.Cu toata siguranta ca asta nu mai are legatura cu „capitalismul”.Este un nou sistem al celor „alesi”.Dar nu cred ca asta va putea avea durata in timp.Fiind un asalt decisiv pe taram spiritual , obligativitatea inchinarii la impostura negativitatii,raspunsul va fi dat tot pe taram spiritual, prin Cuvantul.

%d blogeri au apreciat: